Απόλαυσε την δική σου μπύρα σε 3 βήματα!

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Απόκτησε τον εξοπλισμό οικιακής ζυθοποιήσης ,

 

 

Σε εμάς θα βρεις όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ξεκινήσεις την ζυθοποίηση σου οικονομικά και χωρίς να σου λήψη τίποτε.

 

 

 

2 . πρόσθεσε τα συστατικά της αγαπημένης σου μπύρας,

100% φυσική.

Μπύρες με χαρακτήρα , διαλέξε αυτήν που σου ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία  ξανθών, μαύρων, υψηλόβαθμων, μοναστηριακών και ότι άλλο τραβά η όρεξη σου.

Δημιούργησε την μπύρα που σου αρέσει !

Μέσα στο κουτάκι υπάρχουν όλα όσα σου χρειάζονται.

 

3 . χαλάρωσε να ωριμάσει… και απήλαυσε την.

 

Τα προϊόντα εισάγονται από το Βέλγιο , είναι κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα έχετε.. δυσάρεστες εκπλήξεις, κατά την διάρκεια της παρασκευής.

http://www.brewferm.be/en/

 

Λίγα λόγια για την οικιακή ζυθοποίηση.

 

Είναι τόσο εύκολο , σαν να μαγειρεύεις ένα φαγητό !

Η μπύρα και στην ελληνική ζύθος, αποτελεί ένα πολύ κοινό αλκοολούχο ποτό. Κύρια συστατικά της είναι το νερό, η βύνη και ο λυκίσκος, ενώ παράγεται μέσα από την διαδικασία της ζύμωσης. Συναντάται σε πολλές διαφορετικές παραλλαγές και είδη. Αναφορές για την παρασκευή μπύρας ξεκινούν από ... περισσότερα...

Στην Ευρώπη , στην Αυστραλία , στην Αμερική και γενικά όπου υπάρχει ακόμα το μεράκι οι άνθρωποι κατασκευάζουν τις δικες τους μπύρες σύμφωνα με τα γούστα τους άλλα και την κουλτούρα που εχουν αναπτύξει γύρω από τα διάφορα είδη μπύρας. Τυποποίησαν τις διαδικασίες, τις απλοποίησαν και τις εκλαΐκευσαν έτσι ώστε εύκολα ο καθένας που έχει το μεράκι να φτιάχνει και να απολαμβάνει την δική του μπύρα. Ξεκινώντας και εσύ σήμερα την δική σου μπύρα έχεις να διανύσεις ένα γευστικό απολαυστικό δρόμο που θα σου προσφέρει μεγαλη ικανοποίηση. Θα είμαστε δίπλα όποτε μας χρειάζεστε .

Στην υγειά μας !

Κατέβασε τις ελληνικές οδηγίες σε pdf. Εδώ